VELKOMMEN

SÅ GLAD FOR AT DU ER HER.

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært fascinert av kunst på en eller annen måte. Det var mange timer med dans og sang på soverommet til 80 talls pop, R&B og Hip Hop, før nysgjerrigheten ledet meg til å ta dansekurs på Lambertseter fritidsklubb. Jeg forelsket meg i å danse hip hop i 2007 og hadde timesvis med trening hver dag, i flere år, på forskjellige danseskoler og med dansegruppen jeg var en del av.


Veien videre ble å studere teater og miljøet på Nordic Black Theatre, fikk meg til å gjøre mer musikk, så jeg tok opp gitaren, som førte til at jeg begynte å skrive låter. .

Idag jobber jeg som skuespiller, danser, sanger og låtskriver.

Ta gjerne kontakt med meg, hvis du ønsker å samarbeide.HVA JEG GJØR


Akkurat nå, jobber jeg med å utvikle meg som musikkprodusent. Det er noe jeg har hatt lyst til å utforske, og jeg syntes det er gøy å lære mer om det. Det er mye afrikansk energi i det jeg lager, det er det som kommer mest naturlig for meg, men jeg digger å leke med andre sjangre jeg elsker å høre på som, R&B, Soul, Funk, noen ganger til og med Reggae.


De siste årene har jeg vært med på flere TV-serier som blant annet «Stjernekamp» og «Hemmelige duetter». Jeg har også jobbet med musikaler som "West Side Story" og "Sister Act", fremført på Chateau Neuf og Kilden Teater og Konserthus. I fjor spilte jeg over 60 teaterforestillinger på forskjeligge skoler med forestillingen "Paralelle Virkeligheter", som har som mål og øke bevisstheten til rasismen som elever kan oppleve på skolen. I begynnelsen av dette året var jeg med på en forestilling, fremført på Det Norske Opera og Ballett, "Hope Road 56 Revisited" i regi av Nordic Black Theatre.


Fremover vil jeg danse mer, jeg vil stå på scenen med min egen musikk igjen og jeg gleder meg til å jobbe videre med dette.


Hvis du vil støtte meg i denne reisen, kan du gjerne dele denne siden med folk du kjenner og kom gjerne til en konsert.


Mer info kommer snart

KEMBU

Jeg ønsker å være med på å skape rom hvor vekst, kjærlighet og positive tankesett flyter. Så jeg startet denne butikken, som et av mine prosjekter innenfor det målet. Føl deg fri til å støtte min reise. Jeg håper du finner noe du liker og gjerne del butikken med en venn. Din støtte settes høyt pris på.

 "It's about serving a higher purpose,

what we give and who we inspire"
TA GJERNE KONTAKT

Vi snakkes!